За потребители

Информация:

BGOPEN.NET е свободна мрежа и ползването и е напълно безплатно. Въпреки това, за да задоволим по-широките нужди на потребителите, ние предлагаме и допълнителни, платени услуги, ползването на които е изцяло по Ваше желание. Тук са изброени и подробно описани както безплатните, така и платените услуги на BGOPEN.NET. За да ги ползвате трябва да сте регистриран потребител на мрежата.Безплатни услуги

Напълно безплатни разговори с всички абонати на BGOPEN.NET, независимо в кой край на света се намират! Без ограничение в броя или продължителността им:
Вашия BGOPEN.NET телефон може да бъде винаги с Вас, където и да се намирате. Можете да говорите с всички останали потребители на мрежата без никакви ограничения в броя или продължителността на разговорите! Напълно безплатно! Също така можете да получавате напълно безплатно входящи повиквания, независимо къде се намирате и от къде Ви търсят.

Безплатни разговори с абонатите на над 2000 VoIP мрежи в света, благодарение на нашата взаимна свързаност с тях:
BGOPEN.NET
има директна свързаност с над 1000 VoIP телефонни мрежи в целия свят! Дори и да не знаете, много от телефонните компании в света, предлагащи фиксирани телефонни услуги, са базирани на VoIP технологии и много от тях са между мрежите, с които имаме свързаност. Можете да позвъните на всеки от стотиците хиляди техни абонати по всяко време напълно безплатно, както и те могат да се свържат с Вас.

Безплатни видео разговори:
Всеки потребител на BGOPEN.NET, който разполага със софтуерен или хардуерен видео-телефон, може да провежда напълно безплатно видео-телефонни разговори с всички останали потребители на мрежата, както и с потребителите на VoIP мрежите, с които имаме взаимна свързаност, стига и те да разполагат с видео-телефон. Можете да изтеглите безплатен софтуерен видео-телефон от потребителската си страница, след като влезете с Вашите BGOPEN.NET номер и парола.

Безплатни разговори към "toll-free" телефонни номера в България:
BGOPEN.NET
Ви дава възможност да звъните на безплатни телефонни номера (toll-free) в България - напълно безплатно.

Безплатен директен телефонен номер от номерационния ни план в над 10 града на България за потребителите, ползващи тарифни планове с месечна такса, както и за новорегистриралите се потребители:
Градовете на България, в които разполагаме с номера: София (02), Благоевград (073), Бургас (056), Варна (052), Велико Търново (062), Добрич (058), Пловдив (032), Русе (082), Сливен (044), Стара Загора (042), Слънчев Бряг (0554), Хасково (038), Шумен (054), Ямбол (046). Можете да изберете по собствено желание населеното място, от където ще Ви бъде присъединен телефонен номер.
При тарифните планове с месечна такса, директният номер се предоставя безплатно и срокът му на валидност не е обвързан със сумите и честотата на зареждане на сметката.

Безплатен директен телефонен номер от номерационния ни план във Великобритания, който получавате автоматично при регистрация и можете да ползвате неограничено:
При регистрацията си в мрежата на BGOPEN.NET Вие получавате освен Вашия уникален BGOPEN.NET номер и реален телефонен номер, от номерационния план на Великобритания. Номерата, които предоставяме са определени от британското правителство специално за потребители на VoIP услуги. За да запазите този безплатен номер е необходимо да има поне едно обаждане в месеца към него, независимо дали обаждането е отговорено или не.

Безплатни входящи разговори, чрез локални телефонни номера в над 10 града на България, ползвайки нашите публични входни точки:
Ние поддържаме собствени телефонни входни точки в редица градове на България. Чрез тях всеки потребител на BGOPEN.NET може да бъде набиран от обикновен фиксиран или мобилен телефон. Начина на свързване е прост: набира се номера на входната ни точка, изчаква се автоматичното съобщение и се набира BGOPEN.NET номера на търсения абонат. Услугата е напълно безплатна за абонатите на мрежата, а разговора към входната точка се заплаща, като локален за населеното място в зависимост от абонаментния план на набиращия го. Разговорите, чрез българските входни точки са ограничени по продължителност за да се създаде условие на равнопоставеност между всички потребители. Градовете и номерата в тях са съответно:
    София (02) 4802401
    Благоевград (073) 580161
    Бургас (056) 981201
    Варна (052) 980111
    Велико Търново (062) 550651
    Добрич (058) 580311
    Пловдив (032) 570377
    Русе (082) 580191
    Сливен (044) 580191
    Стара Загора (042) 980101
    Слънчев Бряг (0554) 70181
    Хасково (038) 580101
    Шумен (054) 981131
    Ямбол (046) 950251

Безплатни входящи разговори, чрез локални телефонни номера в над 20 държави по света, посредством входни точки на наши партньори;
По аналогия на входните точки в България, всеки абонат на BGOPEN.NET може да бъде набиран и от много входни точки в чужбина. Тъй като чуждите входни точки са на наши партньори е необходимо, след като наберете номера на входната точка да наберете кода на BGOPEN.NET, който е *359, а след него номера на търсения BGOPEN.NET абонат. Примерно, ако желаете да се свържете с BGOPEN.NET номер 9877895 чрез входната точка в Русия, следва да наберете +7-3452-591002, а след това *3599877895. Държавите от които можете да набирате абонати на BGOPEN.NET се увеличават непрекъснато. Към момента са: Аржентина, Австралия, Австрия, Белгия, Бразилия, Великобритания, Германия, Ирландия, Испания, Канада, Латвия, Мексико, Португалия, Румъния, Русия, САЩ, Франция, Холандия, Швеция, Швейцария. Разговорите, чрез международните входни точки са ограничени по продължителност за да се създаде условие на равнопоставеност между всички потребители.

Безплатно известяване за всички пропуснати повиквания, чрез e-mail, когато не сте on-line:
Тъй като често се случва някой да Ви търси, докато не сте online, Вие ще получите на e-mail адреса, с който сте се регистрирали известяващо писмо за датата, часа и номера, от който са Ви търсили, независимо, дали обаждането е било от друг абонат на BGOPEN.NET, чрез входна точка или на директния Ви градски номер. Така ще можете да върнете обаждането, ако сметнете, че е необходимо. Това известяване е напълно безплатно за търсения абонат и може да бъде активирано и деактивирано от всеки индивидуално за неговия номер.

Безплатно получаване на факсове:
Ако имате активен директен градски телефонен номер, всеки факс, изпратен до него ще бъде автоматично разпознат от системата и препратен на регистрирания e-mail адрес на потребителя, като прикачен файл.

BGOPEN.NET поддържа и всички стандартни възможности на телефонните мрежи:
Можете да ползвате условно и безусловно пренасочване на повикванията, трансфер на обаждането към друг абонат, функция DND (не безпокойте), Call-Waiting (изчакващо повикване) и др. Начина на активиране и използване зависи от телефона, който ползвате.

Възможност да ползвате BGOPEN.NET от всяка точка на света, като единственото условие е да разполагате с Интернет връзка:
Ползването на BGOPEN.NET не е обвързано по никакъв начин с конкретен Интернет доставчик, град, държава или дори континент. Можете да ползвате BGOPEN.NET навсякъде по света. Където и да се намирате, ползването на услугата става по един и същ начин. Входящите обаждания към Вашия номер са напълно безплатни, независимо дали са чрез входна точка или чрез директния Ви телефонен номер.

 

Платени услуги

Възможност за изходящи национални и международни телефонни разговори на изключително атрактивни цени:
Единствената платена услуга на BGOPEN.NET e провеждането на изходящи телефонни разговори. Дори при тях, цените са несравнимо по-ниски от тези на фиксираните и мобилни оператори. Изходящите обаждания чрез BGOPEN.NET са изцяло на предплатена база и не Ви ангажират с никакви договори, месечни такси и периоди на валидност. Можете да заредите минимална сума и да я използвате когато и както прецените. Нещо повече - с всяко зареждане на сметката си Вие получавате или удължавате срока на валидност на Ваш собствен, директен, локален телефонен номер в един от градовете в които разполагаме с номерационен план.

Възможност за пренасочване на входящите разговори към всеки мобилен или фиксиран телефонен номер по света:
При същите изключително ниски цени за изходящи разговори на BGOPEN.NET, всеки потребител може да пренасочи входящите си позвънявания към произволен мобилен или фиксиран телефонен номер в света. Това важи не само за обажданията към Вашия номер вътре в мрежата, но и за тези, които са към Вашите директни телефонни номера (Английски и евентуално Български). Чрез това улеснение, Вашите близки и приятели ще могат да Ви откриват безплатно дори и когато BGOPEN.NET телефонът Ви не е включен.

 

Промоции

Често BGOPEN.NET Ви предлага промоции, като големи отстъпки или напълно безплатни изходящи разговори към дадено направление.

 

Регистрация

За да ползвате всички тези услуги е необходимо единствено да се регистрирате, като потребител на BGOPEN.NET! Ако все още не сте го направили, можете да го направите сега!

Нагоре